Prima pagină > craciunul > Cum se „poarta” bradul in 2008- 2009

Cum se „poarta” bradul in 2008- 2009

Se poarta  globurile verzi şi mov în brazi negri sau albi

Links : Despre Colinde | Versuri Colinde

La fel de pline ca pieţele, magazinele de decoraţiuni interioare abia mai fac faţă clienţilor care se înghesuie să cumpere ornamente pentru împodobirea bradului.

Bradul de Craciun

Bradul de Craciun

În magazinul Lida, din centrul comercial Unirea, te pierzi ca Alice în ţara minunilor printre şiruri de panglici multicolore, flori elegante din material textil, fluturi de catifea, insecte cu aripi din organza, globuri cu paiete şi arabescuri complicate, globuri mari în formă de pere sau dovleci, imitaţii de coajă de brad, copăcei miniaturali,  Moşi Crăciun burtoşi şi ciorăpei roşii pentru cadouri.                 „Rosu/auriu“ nu mai e la moda Cei care doresc să-şi impresioneze invitaţii în seara de Crăciun trebuie să ştie bine noile tendinţe. „Oamenii vor altceva… Anii trecuţi se purtau combinaţiile bicolore de roşu şi auriu sau argintiu cu albastru, însă acum avem bej cu verde, bej cu maro sau alb cu negru“, explică Cristina Mitroi, de la magazinul Lida.

Ultima invenţie în materie de fiţe crăciuneşti sunt brazii artificiali de culoare neagră sau globurile negre, potrivite pentru un Crăciun avangardist, „cu pretenţii“. Pentru cei cu gusturi fistichii, Lida mai vinde brăduţii albi sau portocalii, la preţul de 800 de lei. Vedeta incontestabilă a magazinului este însă un brad artificial în forma unei doamne cu crinolină şi pălărie, împodobită cu panglici, globuleţe şi fluturi. „Donna“ poate fi luată acasă dacă achitaţi 1.700 de lei.

Nu puneţi prea multe culori

Pentru designerii magazinelor  on-line, cele mai în vogă culori ale bradului de anul acesta sunt albul, movul şi verdele.

De asemenea, se pune mare accent pe calitatea şi valoarea ornamentelor. Se poartă decoraţiuni cu cristale Swarovski, de catifea, mătase, cu fir de aur şi argint, personalizate manual. La categoria „ce nu trebuie făcut la decorarea unui brad“, specialiştii recomandă să nu fie folosite prea multe culori în acelaşi loc. Pentru un efect spectaculos, cel mai indicat este să vă limitaţi la maximum două culori, fără exagerare în volum şi cantitate. Cei care vor să lase împodobirea bradului pe mâna specialiştilor pot apela la designerii magazinului on-line. Aceştia oferă consultanţă şi stabilesc de comun acord cu clientul modul în care va fi decorat bradul, în funcţie de spaţiul şi ambientul din jurul acestuia. Pentru o decorare de lux, preţul ajunge la 1.575 de lei şi conţine fundiţe lucrate manual din voal organza, globuri de sticlă lucrate şi pictate manual, alte decoraţiuni de lux. Bradul este împodobit, în circa trei ore, de o echipă cumpusă din doi decoratori şi un designer.

Links : Sfaturi si Idei Pentru Impodobirea Pomului de Craciun

Legenda Lui Mos Craciun

Sursa : EVZ

————————————————————————————————–———–———–———

Alte articole

Cadouri De Craciun – Top 10 Cadouri Stupide

Perioada sărbătorilor de iarnă poate fi stresantă pentru persoanele mai puţin inspirate în alegerea cadourilor pentru cei dragi.

Diana Malos „Miss Vacanţa” de la OTV a fost găsită în ştreang  cu mainile legate in  spatele mănăstirii „Sf. Ioan” Misterul : Sinucidere Vs Crima

Statusuri, sms-uri, mesaje, urari de Craciun : De Sarbatori pe langa cadoul oferit persoanei dragi se ofera si o felicitare, noi am venit cu o pagina unde iti dam cateva ideei de mesaje si urari de sarbatori

————————————————————————————————–———–———–———

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: