Prima pagină > craciunul, stiri > Scrisoare catre Mos Craciun intrata in cartea recordurilor

Scrisoare catre Mos Craciun intrata in cartea recordurilor

Scrisoare de Cartea Recordurilor pentru Mos Craciun de la Brasov

Links : Statusuri, sms-uri, mesaje, urari de Craciun

Cartea Recordurilor

Cartea Recordurilor

Elevii braşoveni au reuşit ieri, 18 Decembrie 2008 ,să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă scrisoare din lume adresată lui Moş Crăciun. Prin acest proiect, s-a încercat tragerea unui semnal de alarmă privind distrugerea planetei prin tăierile masive de copaci. La acţiune au participat peste 2.000 de elevi din Braşov.

La începutul lunii decembrie, Direcţia Regională de Poştă Braşov a iniţiat un proiect prin care oraşul să intre în Cartea Recordurilor. “Practic, noi vrem să atragem atenţia asupra pericolului reprezentat de tăierea masivă a copacilor. Şi cum cel mai influent personaj în această perioadă e Moş Crăciun, ne-am propus ca mesajul să fie transmis printr-o scrisoare pentru el”, explică Gabriela Botici, şef serviciu vânzări al Poştei Braşov.

Bradul de Craciun

Bradul de Craciun

Astfel, fiecare copil din Braşov a avut ocazia să scrie o scrisoare pentru Moş în care să spună de ce vrea ca pădurile să fie salvate. “Cu ajutorul Inspectoratului Şcolar am început în data de 8 decembrie să mergem prin şcolile din oraş. Fiecare copil şi-a scris pe sulul de hârtie adus de noi argumentele pentru salvarea planetei”, spune Botici.

Aceasta menţionează că elevii s-au implicat foarte mult în proiect, având copii care au promis că vor lupta şi la maturitate pentru ecologie. “Un băiat i-a promis Moşului că, la 35 de ani, va face un proiect grandios pentru a recicla întreaga planetă“, spune iniţiatoarea proiectului. După ce ieri recordul a fost omologat de o echipă de la Cartea Recordurilor, reprezentaţii Poştei spun că vor să aleagă doi elevi care să ducă scrisoarea în Laponia.

Sursa : Monitorul

–––––––––––––––––––––––––––-

Links :

Articole din Pagina de Revelion

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: