Prima pagină > stiri > Parcul lui Mos Craciun

Parcul lui Mos Craciun

Mos Craciun aterizeaza cu echipa in Drumul Taberei din Bucuresti

Parcul Drumul Taberei din Bucuresti se transforma in Parcul lui Mos Craciun in perioada 1 decembrie 2009 – 7 ianuarie 2010, anunta Centrul Cultural European Sector 6.

Deschiderea oficiala a evenimentului `Parcul lui Mos Craciun` va avea loc in aceasta seara incepand cu ora 19.00, cu ocazia primei zile de iarna si a Zilei Nationale a Romaniei. Venit din indepartata Laponie, Mos Craciun va aduce in Parcul Drumul taberei din Sectorul 6 obiceiurile si datinile sarbatorilor de iarna specifice Craciunului si Anului Nou.

De asemenea, in perioada mai sus mentionata, el a pregatit o serie de concerte sustinute de interpreti precum: Ladies, Lili Sandu, Andreea Antonescu, Lavinia, Keo, Bambi, Corina, Roxy Rocks, Distinto, Crazy Win, Bere Gratis, George Nicolescu, Haiducii, Hara, Datina, Vunk, D la Vegas, Mioara Velicu, Magician, Keo, Mihai Traistariu, Narcisa Suciu, Irina Loghin dar si alti artisti surpriza.

Bucurestenii vor avea la dispozitie masinute electronice, o roata si vor putea face bungee jumping. Copiilor le este rezervat un cort special, unde Mosul le-a pregatit un carusel, un trenulet, masinute electrice si proiectii de desene animate. Sursa : bestmusic

Alte Articole :

Despre Colinde | Versuri Colinde

Superstitiile de Craciun

Taierea Porcului – Cu citeva zile inaintea inceperii ciclului zilelor festive, in comunitatea traditionala romineasca are loc sacrificarea porcului, in ziua de Ignat pe data de 20 Decembrie.

Statusuri, sms-uri, mesaje, urari de Craciun : De Sarbatori pe langa cadoul oferit persoanei dragi se ofera si o felicitare, noi am venit cu o pagina unde iti dam cateva ideei de mesaje si urari de sarbatori

Revelionul :    Trecerea dintr-un an în altul are numeroase semnificatii, multe din ele reprezentate simbolic în datinile si traditiile tuturor popoarelor. Si la români, aceasta trecere este reprezentata în credinte diverse, pline de farmec si culoare. Ceremonialul de înnoire simbolica a timpului, în noaptea de 31 decembrie/1 ianuarie, este numit „Îngropatul Anului„, denumirea de Revelion apartinând timpurilor moderne. Timpul obiectiv, care curge spre infinit, este „oprit” dupa 365 de zile si întors, precum ceasornicul, pentru a fi reluat de la capat în ziua de Anul Nou. Asemanator divinitatii, timpul se naste anual, întinereste, se maturizeaza, îmbatrâneste si moare, pentru a renaste dupa alte 365 de zile.

Alte articole din aceasta pagina :

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: