Prima pagină > anul nou > MESAJE – URARI DE REVELION 2014

MESAJE – URARI DE REVELION 2014

MESAJE SI URARI DE REVELION 2014

1

ANUL NOU A SOSIT !!! LA MULTI ANI !!!

MESAJE TRADITIONALE DE REVELION :

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ati visat!

Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI !

Sa crezi mai mult in tine, Sa ai parte de iubire, Sa ierti mult mai usor, Sa muncesti cu mai mult spor! Bucura-te de viata! La multi ani!

Va doresc ca noul an sa fie unul excelent: sa ati o primavara plina de bucurie, o vara plina de odihna, o toamna plina de iubire si o iarna plina de caldura! La multi ani!

Va doresc sa traiti un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare si fulgi arginti. Ascultati vocea sufletului, alungati frigul din el si bucurati-va de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!  CITESTE MAI DEPARTE AICI -> Urari pentru Anul Nou / de La multi ani

MESAJE DE REVELION IN ITALIANA  – Frasi d’auguri per Capodanno

San Silvestro è arrivato con tanta voglia di festeggiare! Un altro anno se n’è andato e per il prossimo voglio augurare tanta gioia, serenità e la voglia di riscoprire i valori veri della vita! Auguri per un 2014 migliore!

Stasera svuota il bicchire dei ricordi e rompilo come le vecchie cose che conteneva e, per domani ti auguro: di raggiungere i sogni, toccare il cielo e leccarti le dita, di saltare più in alto per abbracciare il sole. Buon anno 2014!

Dopo la Festa del Natale, si avvicina il Gran Finale… Buon Anno e che il 2014 trasformi i tuoi sogni in realta! Tanti auguri.

Per questo Capodanno Volevo farti gli auguri in modo speciale, ma non ho molta fantasia…. sappi però che nella loro semplicità, sono degli auguri molto sinceri perchè fatti da una persona che ti vuole un mondo di bene. Ti auguro un Capodanno Fantastico!

MESAJE SI STATUSURI DIVERSE DE ANUL NOU
La mulţi ani cu veselie,
sănătate pe vecie,
casa plină de bucate,
dragoste pe săturate,
tot ce doriţi şi sus paharul!
La Mulţi Ani!
Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani  si la multi Bani  !Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: