Prima pagină > Uncategorized > Despre visele care au prevestit un eveniment – Explicatia acestor vise

Despre visele care au prevestit un eveniment – Explicatia acestor vise

ianuarie 20, 2014

Visele care au prevestit un eveniment se numesc vise promonitorii

In legatura  cu aceste vise s-au facut mai multe teorii si s-au gasit explicatii precum :

Criptomenzia – este o tulburare de memorie constand din incapacitatea de a diferentia evenimentele traite de propria persoana cu cele din vis, citite sau auzite. Se include considerarea ca proprii a unor idei sau opere ale altora …. se referă la situaţiile când auzi din zbor despre ceva ce se va întâmpla în viitor, dar uiţi de unde ai aflat si ajungi să visezi acel eveniment iar când se întâmplă cu adevărat ai impresia că ştiai de el doar din vis, uitând că ai fost informată, când şi de cine.

Teoria probabilităţilor –  Numim probabilitate a unui eveniment raportul dintre numarul situatiilor favorabile pentru ca evenimentul sa se produca si numarul tuturor situatiilor egal posibile. Exemplu : in noaptea premergătoare prăbuşirii unui elicopter, miliarde de persoane dorm şi visează. Din miliarde de vise este foarte probabil ca măcar câteva zeci să fie legate de prăbuşirea unui elicopter, fie pentru că persoana în cauză urmează să călătorească astfel şi îi e frică, fie pentru că a văzut un film pe aceasta temă, a jucat un joc in mod excesiv pe aceasta tematica sau alt motiv. Văzând la televizor ştirea despre elicopterul real prăbuşit, fiecare din cele câteva zeci de persoane va crede că a avut un vis premonitoriu.

Citeste mai departe =>   Visele premonitorii si explicatia lor     <-   + explicatie video

ALTE RECOMANDARI

Mesaje amuzante de Craciun

Cele mai tari mesaje de Sfantul Valentin !  Daruieste de Valentine`s Day cel mai amuzant Sms !

Draga mea, nu fi suparata ca nu ti-am trimis ieri mesaj de Valentine`s Day … Nu, NU AM UITAT !!! Dar noi suntem romani si tinem Dragobetele :*

 Cronovizorul – Masina cu care poti vedea trecutul

Cronovizorul este unul dintre proiectele la care au lucrat 12 savanti / fizicieni pentru a capta imagini din trecut pentru Vatican. O parte din ei au fost tinuti in arest la domiciliu si identitatea lor fiind

lma i

Nina Dobrev sexy on the red carpet

Nina Dobrev looks stunning on the red carpet at the 2013 Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Exposition Center on Sunday (January 27) in Los Angeles.
ym

Victoria Kern NEW HIT – Bodybangers – Pump Up The Jam

music news house music

love

Farsa copilul diavolului – Video

Farse | Video | Camera Ascunsa

Reclame
Categorii:Uncategorized
%d blogeri au apreciat asta: